29 Αυγ 2008

Μάγεψαν χθες οι Mode Plagal

Το συγκρότημα Mode Plagal ("πλαγιος τρόπος", ελληνιστί) μάς μάγεψε χθες με την μείξη παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με jazz, funk και άλλα. Χωρίς να εχω ξανακούσει μουσική τους, (λάθος μου) αγόρασα το εισητήριο απο ένα από τα μαγαζιά που το διοργανώσαν, το ΟΚΤΑΝΑ.

Συνδιοργανωτές ήταν το New Division, το Plato's και Τα Καλά Καθούμενα. Το τελευταίο είχε χρησιμοποιήσει το προσωπικό του για τη συναυλία έτσι ώστε η τιμή του εισητηρίου να ελαττωθεί κατά το μέγιστο.

Η πρώτη έκπληξη που μας επιφύλασσε η βραδιά, ήταν ο Λευτέρης. ένας κυπραίος, από γονείς μουσικούς, με χιπποειδή εμφάνιση, να δημιουργεί ατμόσφαιρα με το τραγούδι "Προσευχή" και να μας καλεί για 5 λεπτά να ψάξουμε τι σημαίνει για τον καθένα μας αυτή η λέξη.


Στη συνέχεια ένα μικρό διάλειμμα, 15 - 20 λεπτά με μουσική που καλούσε το πλήθος να συνεχίσει τον χορό που είχε ξεκινήσει ο Λευτέρης.

Οι Mode Plagal αρχίσανε κάπως προβληματικά την εμφάνιση τους, με καθυστέρηση και με προβλήματα στον ήχο τα οποία προσπαθούσαν σιγά σιγά να διορθώσουν. Αλλά δεν έχουμε παράπονο...Περάσαμε καλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: